© 2017 - Ilse geeft vorm

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Instagram Icon

een interieur

WEERSPIEGELT JE KARAKTER

persoonlijk advies

VOOR ELK BUDGET

interieur & styling

ILSE

GEEFT

VORM

Veel mensen stoeien met de inrichting van hun huis. Ik laat je graag zien hoe we samen  jouw huis meer persoonlijkheid kunnen geven. Met kleur, oude of nieuwe meubels en persoonlijke accessoires. Van een specifieke zoekopdracht naar dat ene unieke stuk dat nog ontbreekt in je huis tot een complete styling.

- Ilse de Vries -

 

Zodra de basis er is, maken accessoires het interieur echt af. Naast bijzondere en persoonlijke elementen voeg ik graag kleine grapjes toe die passen bij de bewoners van het huis. Daarbij ga ik altijd op zoek naar de juiste balans, het mag tenslotte geen ratjetoe worden.

Door een goede basis neer te leggen kan je interieur met jou mee veranderen. Sommige accessoires blijven voor altijd, andere maken plaats voor nieuwe herinneringen. 

De grote tafel is het hart van dit vier-persoonshuishouden met jonge kinderen geworden. Er is alle ruimte om met z'n allen te eten, met de kinderen te knutselen en te borrelen met vrienden. Waarbij alles makkelijk voorhanden ligt.

Ik haal mijn spullen overal en nergens vandaan. Zo is bijvoorbeeld de tafel een biertafel die ik in dezelfde tint als de muur heb geschilderd. Een oude werkbank creëert een warme, natuurlijke scheiding tussen het eetgedeelte en de open keuken. 

Het gezin heeft twee kinderen en komt dus om in het speelgoed. Een oude schoolkast zorgt ervoor dat al die spullen makkelijk opgeruimd kunnen worden. Voor de jongste heb ik een speelhoek gecreëerd zodat alles een beetje op één plek blijft.

 

De grote, zachte bank nodigt uit om gezellig met het hele gezin een film te kijken. Omdat hij expres niet recht voor de tv staat kunnen er gemakkelijk wat extra stoelen worden aangeschoven om zo heerlijk onderuit met elkaar te kletsen.

De robuuste stellingkast voegt extra karakter toe en brengt samen met de planten het interieur nog meer tot leven.

OUDE SITUATIE

// uitgelicht project

EEN NIEUW

BEGIN

Een complete verbouwing & styling van een Haarlemse woonkamer en keuken. De oude indeling met kamer ensuite maakte het huis donker en de klassieke inrichting benadrukte dat zware gevoel nog eens extra. Met het weghalen van twee draagmuren ontstond er een open keuken en eetkamer die door middel van brede houten vloerplanken, kleur en accessoires verbinding kreeg met de woonkamer.

Kan je ook wat hulp gebruiken bij je interieur?
Neem dan contact met me op.

 
ik ben ilse de vries

Van origine grafisch ontwerper, afgestudeerd aan de Kunstacademie in Groningen. Na jaren als ontwerper te hebben gewerkt, besloot ik na de komst van mijn twee kinderen mijn pad te verleggen naar het inrichten van interieurs.

Door mijn gezin kwam ik erachter hoe belangrijk het is dat je huis een fijne, veilige plek is. Door kleuren, materialen, meubels, accessoires en functies goed op elkaar af te stemmen, oud en nieuw met elkaar te combineren, ontstaat er een huis waarin alle gezinsleden zich thuis voelen. 

Ik ga daarvoor graag op zoek naar nét die paar unieke objecten waardoor een interieur verrast en een beetje schuurt.

Dus ben je aan het stoeien met je interieur en kun je wat hulp gebruiken? Neem dan contact met me op!

- Ilse de Vries -

hallo!
 

CONTACT

Heb je hulp nodig bij je interieur of wil je een zoekopdracht plaatsen? Neem dan via onderstaand mailadres of het formulier hiernaast contact met me op. Je krijgt dan dezelfde dag nog een reactie van me.

 

500/ruimte

(excl. BTW & reiskosten)

Behoefte aan meer hulp? Dan kan ik een uitgebreid interieurplan voor je maken. Hierbij ga ik aan de slag met één of meerdere ruimtes, maak ik een moodboard, eventueel een 2D meubelplan en een kleurenplan zodat je zelf aan de slag kunt.

een uitgebreid plan

een eerste advies

Loop je vast met je interieur en heb je behoefte aan een frisse blik? Dan kom ik graag langs voor een eerste advies. Gedurende een uur help ik je dan met al je interieurvragen en woonwensen. 

60/uur

(excl. BTW & reiskosten)

afgesproken prijs

Je kunt mij ook inschakelen om specifieke items voor je interieur te vinden. Ik heb een groot netwerk van leveranciers en een ontzettend goede neus. We spreken dan een vaste prijs af die in verhouding staat tot wat je zoekt.

een zoekopdracht

IMPRESSIE

ANDERE

PROJECTEN

Daarnaast kan ik ook de uitwerking van het interieurplan op me nemen. Van het zoeken naar de items die jouw huis uniek maken, het aanbrengen van het kleurenplan tot de complete styling. Vanzelfsprekend vraagt dit om een prijs op maat.

het complete plaatje

afgesproken prijs

Ilse geeft vorm - interieurstylist